Studio Suzanne

Prázdný komerční prostor v novém developerském projektu ve Vysokém Újezdě.

Zadáním investora bylo vytvořit zde luxusní kosmetický salon. Salon měl nabízet, kosmetiku, masáže, manikúru a pedikúru. Vyhotovili jsme několik půdorysných variant, jak bychom prostor rozdělili, abychom z hygienického hlediska splnili všechny normy. Největším oříškem bylo, že každá místnost musí mít okno. Vzhledem k tomu, že jsme měli k dispozici velikou místnost, která jediné okno, které má, je pevná výhloha a prosklené vstupní dveře směrem na ulici, tak to byla trochu výzva. Vzduchotechnika jako odvětrání a argument nestačila.  Snažili jsme se, aby nám nová vzniklá okna nenarušila design celého studia.

Co se designové stránky týče, tak jsem chtěla, abyste se v salónu, jako ženy, cítily hýčkány a opečovávány. Snažila jsem se, abyste to získaly nejen skrz služby salonu jako takového, ale i samotný interiér na vás dýchl jemností a luxusní péčí. Volila jsem tedy odstíny růžové barvy a měkké materiály na látkách, což vám má dopřát jemnost a péči. Naopak potom dekory mramoru a zlaté doplňky, znázorňují to, že si to zasloužíte.

Co se materiálů týče, bylo třeba myslet nejen na design, ale i na praktičnost. Vzhledem k charakteru provozu, kde se pracuje s různými přístroji, krémy a oleji, zanechávajícími mastnotu, bylo třeba myslet na omyvatelnost a udržitelnost. Na podlaze je tedy použita velkoformátová dlažba 120 x 120 v dekoru mramoru. Na stěnách se střídá stěrka a omyvatelná tapeta. Nábytek byl navržen a vyroben na míru, aby splnil jak funkci praktickou, tak i dekorativní.

  • studio
  • kosmetika
  • manikůra
  • detail

Napište mi zprávu