byt Řehořova

Rekonstrukce podkrovního mezonetového bytu v Praze, byla určena pro život mladé ženy, proto se nese v nádechu bílo-růžových odstínů. Byt působí vzdušně i navzdory, že zde převažují zkosené stěny, které převážně prostory zmenšují. Kvůli malému prostoru je bílý kuchyňský kout uzpůsoben tak, aby každý kus prostoru nebyl využit nadarmo a působil čistě a vzdušně. Ve stěně se spotřebiči, je za posuvnými dveřmi schována pracovní deska, kde jsou uloženy menší spotřebiče, a tudíž při zavření dvířek, zde nejsou žádné rušivé elementy. Na kuchyňskou stěnu je napojen ostrůvek, sloužící jako jídelní stůl a zároveň pracovní plocha s indukční desku a digestoří ukrytou v podhledu. V obývací části najdeme nábytkovou stěnu za sedačkou která vlastně odděluje malinkatou ložničku pro hosty a současně slouží jako úložný prostor.

Napište mi zprávu